19-03-09

De tuin


Het is weeral lang stil geweest maar het is ook al zo ontzettend druk geweest met van alles en nog wat. Weekend werk, en noem maar op.

Beginnen bij het begin misschien? Het was al lang gepland maar het is er nu ook van gekomen, De oude afsluiting moest er aan geloven en vervangen worden door dezelfde panelen als we al elders geplaatst hadden. Gelukkig waren Tony, Peter en Tim van de partij om een handje toe te steken op zaterdag. Zondag deden Tony en ik verder omdat we vroeg moeten stoppen hadden op zaterdag en daar ging het mis. Een zak cement en het rugje zei knik. Geen mogelijkheid om te stoppen dus duchtig verder gedaan, al was het op m'n knieën op het laatste. En dus zit ik nu al meer dan 2 weken geplaagd met een pijnlijke lumbago.

Een paar foto's van het werk.

sized_IMG_1841

sized_IMG_1845

sized_IMG_1876

Ondertussen is Tim nog eens zo vriendelijk geweest me te helpen met de paaltjes voor de fruitbomen die een mooie afsluiting naar de moestuin zullen vormen.

sized_IMG_1900
 

En zijn ze aarde komen aanvoeren die dan met een kraantje geniveleerd zal worden. Echter, ik denk dat ik er nog meer van moet hebben.

 sized_IMG_1893

sized_IMG_1895

sized_IMG_1896

And then mister Choco. on top of the hill.

 sized_IMG_1899

En de lente is in het land.

sized_IMG_1916

sized_IMG_1903

10:49 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

knap!
hopelijk geneest uwe rug snel

Gepost door: Chris | 19-03-09

De commentaren zijn gesloten.