08-12-08

Wandeling

Afgelopen weekend is JeanFrederick langsgeweest mijn zijn vriendin. Jaaaaren waren we al aan het zeggen dat ze eens moesten passeren maar ze stopten nooit. Nu hadden we onlangs een effectieve datum vastgelegd en kwamen ze langs.

Vrijdag hadden Hayet en ik een dagje Gent gedaan om de nodige strips te kopen, door Gent te slenteren en toen hadden we 's middags sushi gegeten en daar Jean antwoordde dat ze dat heel graag hadden weet je al wat er op het menu stond. Hayet had haar echt wel uitgesloofd en het resultaat was er. In een mum van tijd vloog de sushi de deur uit of liever de magen in.

Het werd een heel toffe dag met heel veel bijkletsen en herinneringen aan vroeger ophalen.

Vandaag, maandag, had ik nog een dagje verlof. Na de nodige boodschappen enz ben ik dan naar het Kluisbos gereden om daar eens uit te waaien met Choco. Die zag dat helemaal zitten. We waren immers al een week niet gaan wandelen naar het pijnlijke voorval van vorige week,

Hopelijk vinden jullie de foto's een beetje geslaagd. Tot later.

sized_buldozersized_dropped web

sized_drops

sized_Green & White

sized_IcyJewelry

sized_Choco copy

sized_Snowed twigs

18:24 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het was inderdaad een zeer leuke dag. Nog eens een dikke proficiat aan Hayet voor die overheerlijke sushi en al de rest natuurlijk! We zullen echter geen jaren meer wachten om dit nog eens opnieuw te doen.
Groetjes
Annelien en Jean

Gepost door: Jean | 10-12-08

Heel mooie foto's ...en dat van die sushi, dat geloof ik meteen !

Gepost door: els | 15-12-08

De commentaren zijn gesloten.