27-10-08

gevulde weekends (ook letterlijk te lezen)

Het zijn me de weekends al geweest. Waar de weken al volledig vol zaten en de nodige energie vereisten zijn de weekends hoeweel heel ontspannend bij keren, een heuse opslorper van energie geweest.

Het heeft lang geduurd voor een update dus we vallen met de deur in huis.

Vorige week vrijdag had het oudercomité dus een halloween avond georganiseerd. Hayet had zich weer uitgeleefd om me te schminken

sized_DSC_1057


Zaterdag dan hebben we nog wat boodschappen gedaan, een beetje in de tuin gewerkt alvorens te vertrekken naar Dinant bij Laurent en Christelle. Man man man, we zijn daar gebleven van zaterdag tot zondagavond. Heel heel lekker, maar ook heel heel veel gegeten. De kinderen hebben zich fantastisch geamuseerd, de vrouwen hebben bijgepraat en zijn met de kindjes bezig geweest terwijl Laurent en mezelf voor het eten gezorgd hebben. We hadden zo al enorm veel trek voor wat we 's middags zouden eten. Laurent had ook nog een ander koppel uitgenodigd dat we een tijd geleden ook al eens ontmoet hadden.

sized_sized_reinout 045

sized_sized_reinout 057

sized_sized_reinout 060

sized_sized_reinout 065

sized_sized_reinout 067

Wat we niet direct doorhadden is dat Laurent ook al daarvoor hapjes had klaargemaakt; de verwachting kwam dus uit. Laurent had nog maar eens gekookt voor een half leger.

Het was lekker, het was fijn, en niet alleen het eten, maar ook terug samen te zijn. We hadden dan ook nog eens geluk met het weer en de kinderen konden naar believen ravotten buiten. En ook in de namiddag hebben de heren zich als per uitzondering eens laten gaan. De rit naar huis was lang, 't is nooit echt leuk afscheid te nemen als je zo ver woont en zo'n goee tijd gehad hebt.


Maandag tot vrijdag was het dan weer 'trabachen' geblazen want volgend weekend is het dan zo ver. 4.7 wordt ECC6 voor onze SAP HR en payroll box dus alle zeilen staan bol. Ik bewonder echt de mensen van de business die naast hun dagdalijkse job ook nog zoveel energie investeren in de upgrade.

Donderdag was het dan het eerste oudercontact voor Luca in het eerste leerjaar. We zijn apetrots op het uitstekende rapport. Bravo Luca !!!


Vrijdag was het dan zover, mijn nieuw fototoestel was binnen en Ab was zo vriendelijk geweest het voor me te gaan afhalen.

Vrijdagavond vertrok Hayet dan met Francesca voor een weekendje relaxatie en verwennerij naar Oostende. Ik bleef thuis met de gastjes en Ella en Wannes die bleven slapen.


Zaterdag dan, kinderen naar het knutselatelier, gaan wandelen met Choco, boodschappen doen, huis op orde zetten, kindjes tegen een uur of 5.30 bij pa en ma afzetten en vetrokken naar Mechelen alwaar we oude bekenden terug zagen. Een hele goede ontvangst bij Veronique en Noëlla. Heel heel lekker gegeten en leuk bijgepraat.

sized_IMG_0088

sized_IMG_0087

sized_IMG_0092

Rond 12.30 dan Christ'l gevolgd richting Koksijde want we gingen beiden dezelfde kant uit. 160km bollen is lang op zo'n weekend alleen en ik was dan ook blij dat ik Christ'l kon volgen. Ik ging namelijk op het appartement van pa en ma gaan slapen die de kinderen hadden meegenomen naar zee.

sized_IMG_0103

Gisteren dan lekker gegeten bij pa en ma en dan nog even snel een dag gaan zeggen bij Bruno daar ik er toch zo goed als langs kwam. De file in het naar huis rijden was heel wat minder en ik was blij thuis te zijn.

Geheel onverwacht stonden dan ineens Els en Geert met de kindjes voor de deur. Wat een toffe verrassing !! Iedereen bij ons thuis was opgetogen en ook hier was het een leuk babbel.


Vandaag en morgen verlof en lekker thuis met de kindjes hoewel er weeral heel wat op het programma staat, maar dit keer thuis...

 

 

 

13:38 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hayet heeft zich niet moeten verkleden zeker,voor halloween?????

Gepost door: Ronny et Vero | 01-11-08

De commentaren zijn gesloten.