24-09-08

Prachtig weekend net for the week in hell !

Het is te druk geweest deze week en het einde is nog lang niet in zicht. Veel, veel te veel miserie en ik zit er zo goed als door.

Echter, ik had een update beloofd op den blog en dat doe ik dan ook.

Wel hier ga ik dan. Het kan lang of kort zijn we zien wel

Vrijdag had ik een dagje verlof genomen. Het ging mooi weer zijn en daar wou ik dan ook van profiteren. Gras afdoen, nog wat snoeien, de haag afgedaan met ons nieuwe haagschaar (telescopisch en al), remorque geladen en naar het containerpark geweest.

Vrijdagavond ben ik dan iets gaan drinken met Hayet en een paar van haar collega's.Zaterdag dan, we zijn eerst naar Auchan net over de Franse grens gereden want daar zijn het nu wijnweken en we wouden een paar koopjes doen. Op tijd terug om de kinderen op te halen en dan in de namiddag naar Troubadour Folk Art II bij Tim en Heidi. Het opzet was oa verschillende workshops zoals daar zijn fotografie, keramiek, stempelen, boekbinden etc. De kindjes gingen naar het kinderatelier, Hayet deed mee aan keramiek en ik aan fotoworkshop. Leuke namiddag in heel aangenaam weer en dan een concertje van een groep uit Gent met accordeon.

 

sized_feya

sized_IMG_0600

's avond nog lekker gaan eten bij Jelle en Francoise en uitgeteld, moe maar gelukkig naar huis. Jelle en Francoise hadden ons uitgenodigd voor een lekkere pasta met vis. Een lekker voorgerecht, een copieus hoofdgerecht en een glaasje wijn. Meer mag dat zelfs niet zijn.

Zondag hadden Els en Geert ons uitgenodigd om langs te gaan. Daar we de voormiddag nog vrij hadden en toch richting Leuven gingen had ik aan Wim gevraagd of we mochten binnenspringen.

Stephanie had al aperitief voorzien en eten en we zaten als God in Frankrijk op het terras. Het is altijd leuk vertoeven in Leuven bij Wim en Stef. sized_IMG_0651

 sized_IMG_0674

We hadden afgesproken om bij Els en Geert en de kinderen te zijn tussen 1 en 2 maar door een ongelukje (neen, niet met de auto of niets ernstigs) waren we wat te laat, waarvoor onze excuses.

Even bijgepraat, het was immers terug al even geleden en dan op stap naar Vilvoorde alwaar het autoluwe zondag was. De kinderen en wijzelf hebben ons super vermaakt. Dan terug naar Grimbergen waar Els voor een heerlijk voorgerecht had gezorgd en een superlekkere Gentse Waterzooi. Geert schonk maar bij. We waren zo rond als een ton maar echt heel blij.

sized_IMG_0688

sized_IMG_0701

sized_IMG_0720

sized_IMG_0729

sized_IMG_0730

sized_IMG_0728

Ook hier kwam het afscheid weer veel te vlug en spoeden we ons naar huis terug want de gastjes hadden 's morgens school. Zoals je dus ziet een superweekend zoals je ze weinig ziet. Met heel veel dank aan alle organisatoren en gastheren !!

Ah ja, voor ik het vergeet. Het seizoen van de paddestoelen komt er weer aan en in Vilvoorde was iemand kenelijk zijn fiest verloren

sized_IMG_0647

sized_IMG_0698

20:39 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Max your Life ! Autoluwe zondag, heerlijk voorgerecht, Gentse Waterzooi, ... allemaal goed en wel, maar ge had toch ook iets kunnen schrijven over die lekkere frisdrank die er geschonken werd !!

Gepost door: Geert | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.