15-09-08

Stoute hond

Tjonge wat een weekend

Zaterdag moest Hayet nog weg tot in de namiddag om bloemstukken te gaan maken. Ik had de boodschappen gedaan, macaroni gemaakt, heel lekkere by the way en de kinderen gaan afhalen van het knutselatelier.

Hayet was later terug dan verwacht en 'out of the blue' moest ik ineens gaan helpen verhuizen. Toen ik thuiskwam was ik helemaal niet gelukkig. Choco die ik een uurtje losgelaten had in de tuin had er niet beter op gevonden dan het betonijzer helemaal te plooien en binnen te dringen in het kippenhok. De **** had de kippen naar buiten gejaagd en was zelf ontsnapt in de wei.

Het is al bij al goed afgelopen. Heb de 2 kippen, de haan en één kuiken teruggevonden en ze stellen het allemaal goed. Het zwarte kuiken heeft in een doos binnen geslapen om te bekomen en het gele kuikentje zijn we kwijt. Feya zal hier veel verdriet van hebben als ze het te weten komt.

Ik heb de haagschaar van pa om zeep geholpen zaterdag en de haag niet kunnen afwerken. Tot hier het slechte nieuws.

Ik heb op de kamers gordijntjes gehangen en de gastjes waren superenthousiast. De nieuwe limoncello est arrivé en zondag zijn we de verjaardag van Julie gaan vieren. Heel lekker en heel leuk.

 sized_IMG_0338

sized_IMG_0343

En natuurlijk had meesterbakker Wim een hele leuke taart gemaakt voor dochterlief

sized_IMG_0509

 

Laat u voorstellen aan Luca en .... Luca 

sized_IMG_0451

sized_IMG_0459

En ook Feya had het reuze naar haar zin met Julie

sized_IMG_0397

Zondagavond nog gaan wandelen met Choco want het beestje was echt eens toe aan beweging. Ook dit weekend lijkt druk te gaan worden. Hopelijk wordt het goed weer en kunnen we nog goed doorwerken in de tuin. Het hekje moet nog gehangen worden, de haag nog afgewerkt en nog wat werken in de moestuin.

 

20:47 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

WAUW die taart !!

Gepost door: els | 16-09-08

De commentaren zijn gesloten.