11-09-08

Wat nieuws

Er zijn spijtig genoeg geen foto's van maar afgelopen weekend was het hier bakske vol. Wannes, Ella, Wout en Michiel zijn komen slapen op zaterdagavond en ook Sam is komen spelen.

Zaterdagavond mocht iedereen zijn eigen pizza maken op een groot pittabroodje en het heeft hun gesmaakt. Zondagmorgen lekker ontbeten en samen met Ella een appeltaart gemaakt, soep en pudding. De spaghetti saus was al klaar dus met het buikje vol wouden we dat de gastjes toch ook wat beweging kregen, zelfs met dat gure weer dus de bedoeling was om naar het speelhuisje in Oudenaarde te gaan maar dat was gesloten en toen zijn we naar den bowling geweest jammer genoeg zonder foto toestel.Het was leuk maar druk !

Ondertussen gaat het heel goed met Luca en Feya op school en blijkt Luca's tand (waar een stuk van af was) toch in orde ie de zenuw leeft nog. De andere snijtand moest er wel uitgetrokken worden maar dat heeft hij flink doorstaan.

Hij is nu ook ingeschreven in de muziekacademie voor tekenlessen en ook de zwemclub herbegint dus Luca heeft wel z'n bezigheid.

Nog een fotootje deze morgen getrokken om het toch iet of wat mooi te maken.

 

sized_IMG_0270

sized_IMG_0273

11:27 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

prachtige foto's .......van een niet zo mooi weertje.....

Gepost door: Ronny et Vero | 12-09-08

De commentaren zijn gesloten.