31-08-08

Verjaardagen


Het was het weekend van de verjaardagsfeestjes.

Zaterdag eerst wat gewerkt in de tuin, paaltje gebetonneerd, gras afgereden, appeltjes geplukt, wat slaplantjes in de moestuin gezet en opgestaan met een verdomd zere keel. Ik was al wakker vanaf 4 uur en heb dan liggen woelen tot een uur of 8. Maar zoals gezegd, het was zalig weer en niets doen is zou zonde geweest zijn.

Tegen een uur of 6 hadden we de kindjes afgezet bij broerlief en zijn we dan vertrokken naar Hamme alwaar Mirana haar 41ste, jawel, verjaardag wou vieren met haar (ex-)collega's. Een toffe zaal en het weer was meer dan van de partij. Hapjes en lekkere cremant waren van de partij alsook een DJ die er na verloop van tijd de ambiance in stak. Iedereen die uitgenodigd was werd gevraagd een hoed te dragen en de mooiste hoed ging lopen met een fles champagne. We hebben niet gewonnen boehoe maar het idee zelf was echt wel tof. Deze keer had ik m'n foto-apparaat niet mee dus Pieter, als je dit leest een paar foto's om de 'concour' te schetsen zouden wel tof zijn. We wouden wel blijven maar vandaag, zondag, moesten we al acte de presence geven op een ander verjaardagsfeestje.

sized_DSC_9143

 

Heide, m'n nicht, had ons uitgenodigd voor haar 35ste verjaardag te vieren in Evergem. And off we went, nog steeds met een pijnlijke keel en nog minder slaap.

De schuimwijn vloeide ook hier royaal en ook nu was het leuk eens bij te praten. Lekker gegeten, voor- hoofd- en nagerechten verorberd en daarna gespeeld met de kinderen in de tuin. Het lijkt zoals de dag voordien, zalig weer, terrasje, wat wil een mens nog meer, mmm, misschien een lastig schipperke spelen voor 'schipperke mag ik overvaren?'

 sized_IMG_0147

 Ook bomen klimmen bleek een echte 'must do'.

sized_IMG_0128

sized_IMG_0116

sized_IMG_0141

sized_IMG_0174

Morgen begint het nieuwe schooljaar. Feya naar het tweede kleuterklasje en Luca naar het eerste studiejaar. Het gaat allemaal snel, heel snel.

 Ah ja, nog voor ik het vergeet, de kinderen beginnen meer en meer met Choco te spelen en dat vind ik heel tof, niet alleen voor hen maar zeker evenzeer voor Choco. En net voor we voortgingen vandaag zagen we in de tuin nog dit toch wel groot uitgevallen diertje

 sized_IMG_0098

 sized_IMG_0201

 

19:46 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat een zalig hondenleven !!

Gepost door: els | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.