26-08-08

to bbq or not to bbq

We hadden een telefoontje gehad van Els en Geert om samen naar Plankendael te gaan op zaterdag.

Jammer genoeg konden we dit niet accepteren want Hayet had al kaarten gekocht voor de jaarlijkse bbq van de zwemclub. We keken er echt naar uit hen terug te zien maar het had anders beslist.

Zaterdagvoormiddag dan maar de handen uit de mouwen, eerst boodschappen doen voor de bbq van zondag bij ons thuis en dan werken in de tuin. Het was al weer een tijdje geleden. Het gras stond hoog, veel onkruid, het kippenhok moest gekuist, enfin, werk genoeg. Hayet vertrok vroeger dan mezelf naar de bbq omdat ik nog moest opkuisen etc.  Belt ze me toch wel geen 20' later op? 'schat, ge gaat kwaad zijn' Hoezo? 'De bbq van de zwemclub is morgen !!! Mannnnn!

Soit, gedane zaken nemen geen keer. We wouden nog wel naar Grimbergen maar ze waren bij de Noorderburen. Nog even naar Oudenaarde geweest op ziekenbezoek bij nonkel en dan naar huis. Alles klaarzetten voor ons bezoek van zondag.

Zondag zat het weer niet echt mee, jammer voor een bbq. Maar het viel al bij al uiteindelijk nog mee. Goed ge-aperitiefd, veel gegeten en gedronken en dan gepetanqued. Jaja, het was leuk. Hopelijk vonden de gasten dat ook. Had het echt geod weer geweest had er misschien nog meer volk geweest maar je kan maar zoveel mensen binnen steken en er waren toch al 7 kinderen in het totaal.

Zondagavond dan nog snel eens naar de bbq van de zwemclub maar daar hadden ze al gedaan met eten. Een lekkere sangria was ook wel goed. En ons geld, dat kregen we terug, sympa.

Foto's volgen nog maar helemaal zonder foto is zo kaal dus toch een paar foto's.

 sized_IMG_0016

sized_IMG_9945

PS Voor wie het nog wil weten, de kuikentjes doen het voorlopig nog steeds goed. 

09:58 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ja, jammer, he.
Wij waren met de kids dan maar naar Blijdorp getrokken ... waar het schitterend zonnig weer was.
Volgende keer beter ?

Gepost door: els | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.