19-07-08

Lang geledenTjonge Tjonge wat is het nu lang geleden. En bij ons is het niet omdat we op reis geweest zijn maar gewoon omdat het zo druk geweest is de laatste tijd en me 's avonds de moed ontbrak om den blog te updaten, ook al omdat de foto's ontbraken.

Wat hebben we zoals gedaan? Wel minder in de tuin dan ik gehoopt had maar daar heeft het slechte weer wel een hand in.

Laat ons beginnen bij de kippen. Er was weer een kip die niet meer op haar poten kon staan. M'n vader is ermee naar de vee-arts geweest want dat was nu al de tweede en antibiotica bleek niet te helpen. Diagnose : New Castle disease of pseudo-vogelgriep. Behandeling : vaccin dus wij met de kippen naar de vee-arts en laten inenten. De bruine kip heeft het niet meer meegemaakt dus ben ik vooraleer toch de visite te betalen nog om een andere kip gegaan. Ze zijn nu 8 dagen ingeënt dus ik hoop dat het nu goed komt. Om te vermijden dat er nog wilde vogels ie duiven zouden bijkomen heb ik terug een net over het kippenhok gespannen (foto volgt wellicht nog).

Ook in de moestuin gaat alles goed, vooraleer voor het onkruid met dat vochtige weer. Aangezien ik de laatste weken steeds laat thuis kom was er dan ook een mooie hoop onkruid dat 'ge-oogst moest worden'.

Maar we hebben niet alleen gewerkt. Twee zondagen terug zijn we naar 'De Troebadour bbq' geweest bij Heidi en Tim. Lekker gegeten en zoals je kon zien vond iedereen de ijsjes als dessert wel lekker.

 

sized_IMG_9206

Mijn broer was er ook alsook mijn ouders en juffrouw Bert.

 sized_IMG_9179

 

sized_IMG_9170

sized_IMG_9175

(Onbeantwoorde) Liefde?

sized_IMG_9194

 

Geluk gehad met het weer want ze hadden regen voorspeld.

En dan vorige week terug een drukke week op kantoor. Vorige week zondag zijn we dan bij vrienden naar Bousval geweest waar de kinderen zich heel goed vermaakt hebben.

 sized_IMG_9271

En ik was het bijna vergeten. Een paar weken terug op vrijdag zijn we naar Spring gaan kijken. En Luca vond het super ! Jammer dat de foto niet met ons ander toestel getrokken is maar met een GSM

 sized_Photo048

07:09 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuke foto's weeral !

Ja,soms kan een mens al eens geluk hebben met het weer.In Belgie kan het zo keren hé..

Gepost door: Christel | 20-07-08

De commentaren zijn gesloten.