23-06-08

Kof Kof

Het wil maar niet lukken om de gezondheid terug op het goede been te zetten. Vorige week de helft van de week liggen hoesten, hoesten, hoesten en niezen.
Gisteren echter bleek alles vast te komen zitten. Deze morgen dan maar even langs de bedrijfsarts beneden en een siroopje voorgeschreven gekregen.
Ondanks het verre van goed voelen kan ik echter niet stil zitten in het weekend en dus moest het werk vooruit gaan, immers ik wil kunnen genieten van een tuin die in orde staat, perfect zal het niet zijn, maar toch proper.
Vrijdag zijn ze de nieuwe eetkamer komen leveren, zonder stoelen weliswaar, want die waren nog niet binnen maar de eetkamer ziet er nu toch al volledig anders uit. Nieuwe meubels zorgden ervoor dat ons madam eens goed getrieerd heeft en kuis gehouden heeft in alles waar we teveel, te weinig etc van hadden en dus is er veel weg. Kasten zijn verplaatst, alles gesorteerd, jaja, Hayetje heeft mooi werk geleverd.
In de tuin is er nog maar eens een ton parkgoud 0.6 op de petanque baan aangevuld en heb ik ook het pad naast de petanquebaan proper gemaakt; Het ijzerwerk voor de druivelaars ligt klaar maar dat moet nog gemonteerd worden. Ook naar het containerpark geweest en weeral een hele boel opgekuist.
Als ik woensdag verlof kan krijgen en een remorque vind dat gaan we om materiaal om alles langs de haag op te kuisen en proper te maken.
Gisteren is Luca met Hayet naar Historia Mundi geweest maar daar vertel ik later wel over als ik de foto's kan posten.

10:01 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben benieuwd om te zien hoe Hayet het ingericht heeft.
Haar kennende zal het prachtig zijn.

Gepost door: els | 25-06-08

De commentaren zijn gesloten.