16-06-08

Ziektekiemen

Kof Kof
Het is me wat geweest. Woensdagnamiddag ineens onwel beginnen voelen, draaien, moe, niet meer kunnen concentreren. Na de vergadering naar huis en voor eens wanneer je het echt niet kan hebben : file op de A8.
Soit, ziek thuisgekomen en heel vroeg naar bed maar donderdagmorgen was het nog geen haar beter. Zo spijtig want ik had een volle, leuke, interessante dag voor de boeg in de SAP lounge. In plaats daarvan werd het mijn zetel/lounge. Pas donderdagnamiddag naar de dokter kunnen gaan. Feya was ook wat ziekjes. Virale infectie zo luidde het verdict. Veel, veel rusten.
En dan lig je in die zetel te rillen of zweten algelang het moment wetende dat je zoveel had kunnen/moeten doen. Soit, niets aan te doen.
Vrijdag ging het al wat beter en dan toch mee gegaan met het oudercomité 's avonds maar niet voor de wandeling, dat was sowieso niet gelukt.
Doordag Feya een zware verkoudheid had was het een heen en weer geloop 's nachts naar haar kamer voor een nachtmerrie, lopende neus enz. enz.
Nu gaat het beter, hoewel ik toch vind dat Feya's hoest een zwaarder kaliber begint te krijgen. Ons pa zat er nu ook mee sinds vrijdag, hopelijk is het ergste voor hem nu ook achter de rug.
Tot later

10:01 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Veel beterschap voor alle zieken !!
Laat verpleegster Hayet jullie maar lekker in de watjes leggen !

Gepost door: els | 16-06-08

De commentaren zijn gesloten.