28-05-08

Windsor

De hele week zit ik in Windsor voor een workshop.

Jammer van het slechte weer. Ik zou al langer updates op den blog gezet hebben maar door connectieproblemen is dat er niet van gekomen.

So here comes. Zondagavond ben ik van thuis vertrokken nadat ik afscheid genomen had van 2 kleine kindjes vol verdriet dat hunen papa wegging en ook ons madam die er denk ik niet echt blij mee was (noch ik trouwens), het is immers niet omdat dit een mooie opportuniteit is ie het bijwonen van deze workshops en dat Windsor heel mooi is, dat ik daarom de familie niet zou missen. (sorry voor de slechtgeformuleerde zin)

Dus. Dit is het hotel waar ik verblijf

IMG_8690 (Medium)

Een mooi hotel, op en top Engels (overal tapijt) met een grave Schotse bartender. Ik zal er proberen nog een foto van te nemen. Speciaal man. Heb hem eigenlijk nog maar één keer gezien want ben slechts één keer in de bar geweest tot nu toe.

Nog een paar sfeerfoto's?

IMG_8639 (Medium)

IMG_8632 (Medium)

En inderdaad, de foto bovenaan is niet scheef getrokken, het gebouw ziet er gewoon zo uit.


IMG_8670 (Medium)
Hier sta ik met mijn gezicht naar het kasteel waar de koningin regelmatig verblijft.

En onder sta ik met mijn rug naar datzelfde kasteel. Kennelijk woont Elton John ergens in de verte naar rechts of zo.

IMG_8680 (Medium)


Gisterenavond was er een uitstap georganiseerd. Voor het eerst sinds heel lang. Soit, het werd een boottochtje op de Thames.

Het avontuur begon al vroeg want ineens legde onze boot aan naast de racetracks. Neen, neen, niet om binnen te gaan maar we moesten er af omdat er een probleem was met één van de brandstoftanks. Iedereen van de boot en wachten, wachten op een andere boot.

IMG_8692 (Medium)

IMG_8717 (Medium)


Het werd best wel een gezeliige avond. Laat wordt het hier nooit want de hele dag zit goed vol met de meeting en je hoofd erbij houden is echt wel een vereiste. Vanavond gaan we in principe iets eten met ons 'tech' team want wij, het tech team, zitten vooral in de workshop met mensen van de business, al was het maar om onze input te geven over wat al dan niet kan op technisch gebied.

Soit, nog een paar foto's en dan probeer ik vanavond eventueel nog wat foto's te nemen. Het is jammer dat het zo'n slecht weer is hier en dat helpt niet als je mooi foto's wil nemen. Misschien is het niet goed te zien maar let eens op de naam van de boot hieronder.

IMG_8646 (Medium)
IMG_8651 (Medium)

IMG_8650 (Medium)
IMG_8683 (Medium)
IMG_8733 (Medium)

19:22 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Leuke foto's!

Gepost door: E. | 28-05-08

Kwam hier via blog van Els terecht.... heel interessant. Het was fijn hier op bezoek te zijn.

Gepost door: Annick | 30-05-08

Helemaal mijn ding. Mmmmhh.

Gepost door: els | 30-05-08

De commentaren zijn gesloten.