25-05-08

Weekblog
Als er nu iets is waar ik het van krijg is dat ik het hele boeltje moet hertypen. Het gevolg is dat het allemaal wat korter wordt.

Daar het zo druk is op het werk lukt het me niet meer om dagelijks iets op den blog te zetten dus lijkt het veeleer een weekboek te worden dan een dagboek.

Hoe zag ons weekend er dus uit? Vrijdagavond eens voor en met mijn schoonbroer inox gaan zoeken aan een betaalbare prijs en dat is meer dan gelukt. Mijn goede daad voor deze week was in orde. Later op de avond hadden we dan afgesproken met Jelle en Francoise om samen iets te drinken bij hen thuis en even volledig te ontspannen in de jacussi. Meer dan goed gelukt.

Zaterdagmorgen stond Luca dan ineens naast mij: 'papa, ge moet eens zien hoe schoon de lucht nu is, die wolken enzo.' Heel flink jongen maar het is nog maar 5.30 dus papa wil nog wat slapen en jij moet dat ook doen. Terwijl Luca dan ging knutselen zijn wij naar de markt gegaan om verse vis, maar ook om nog wat 'leguumkes' voor in mijnen moestuin.

Snel iets gegeten nadat ik zo geplant had en dan was het tijd om alles in gereedheid te brengen voor het grote bezoek uit Grimbergen. Daar het weer er slechter en slechter begon uit te zien zijn we dan eerst naar de kermis gegaan en de kinderen vonden dat wis en waar een goed idee.

IMG_8590 (Medium)

IMG_8594 (Medium)

IMG_8598 (Medium)

 

IMG_8599 (Medium)


En niet alleen de kinderen gaan graag naar de kermis.

IMG_8608 (Medium)

IMG_8611 (Medium)

IMG_8614 (Medium)

 


Na de kermis nog wat foto's op aanraden van Hayet IMG_8618 (Medium)

die er zelf ook op wou staan

IMG_8621 (Medium)


Nog even een ommetoertje gemaakt om te tonen waar Eden een paar dagen gelogeerd had en dan naar huis om te eten, drinken, lachen, babbelen, wat wil een mens nog weer.

 


Ook vandaag waren de kinderen vroeg op. We zijn dan met ons gezinnetje gaan zwemmen in Ronse. Was echt leuk. En straks misschien nog eens wandelen met Choco als het weer het toelaat.

 

13:59 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wauw,leuke foto's weeral van een tof weekend !
Geert had er precies nog de grootste lol in haha

Hier een rustig weekend.Mag ook wel,want de 2 volgende zijn niet mis qua drukte..

Heb ik overlaatst een tekening van Luca gezien op ketnet ? Of was dat een andere Luca uit Ronse ?

Gepost door: Christel | 25-05-08

Ik dacht het al ! Luca,6 jaar,Ronse...en dan zo'n prachtige tekening,dat kon eigenlijk niet anders dan 'onze' intussen welombekende Luca zijn :-)

Gepost door: Christel | 26-05-08

Reinout, mijn emmerke is leeg !!!!!

Gepost door: els | 26-05-08

De commentaren zijn gesloten.