19-05-08

Afgelopen weekend


Wat is er zoal gebeurd afgelopen weekend?

Ik wou en zou de afsluiting tussen de moestuin en het gazon afwerken. Ik had daar vorige week met Tony al zwaar aan gewerkt maar het was nog niet af. Hoewel de stenen nu in de grond zitten moeten er eigenlijk nog kasseien voor teneinde het gras gemakkelijker te kunnen afrijden. Mensen die er nog liggen hebben mogen die gerust afgooien bij ons thuis. Ik vermoed niet dat ik er massa's van nodig zal hebben.

IMG_8577 (Medium)


In de namiddag kwam dan eerst Wim toe en later kwamen ook Heidi en Tim langs. Beide mannen hebben me een handje geholpen.

Waar we eerst gewoon het onkruid gingen uitdoen hadden we nu besloten om de parking een beetje verder te laten lopen zodat we gemakkelijk tot aan het kippenhok kunnen geraken zonder in de modder te lopen. Het heeft wel eventjes geduurd maar het resultaat mag er best zijn

IMG_8578 (Medium)

We hebben dan nog een fijne avond beleefd met Heidi en Tim. We waren er initieel niet op voorzien maar dat maakte de gezelligheid van de avond er niet minder op in tegendeel. Terwijl Tim, Wim en ik in de tuin werkten hadden de dames een lekkere maaltijd gemaakt.


 


Gisteren was het dan de grote dag. De Fiertel, een jaarlijkse must voor echter Ronsenaars. Ik zal later eens een link proberen vinden met meer uitleg over de Fiertel voor de geïnteresseerden.

Hier is alvast een map van wat we afgestapt hebben

map

 

Wim, Tim en mezelf hebben de Fiertel dus meegedaan. Het was gezellig, we hielden een strak tempo aan en stopten eigenlijk weinig behalve dan voor het middageten waar we toch even lekker gerust hebben. Het was er het perfecte weer voor, niet te warm, geen regen. Het was goed.

Heidi is ons eens komen opwachten om te zien hoe we het deden en achteraf zijn Hayet en Heidi met de kinjes nog meegewandeld tot aan de Sint Hermes kerk. We hebben nog naar de stoet gekeken. Zijn eens naar de kermis gegaan met Wim en Stephanie en dan nog eens glas gaan drinken bij Tim en Heidi op de goede afloop van de Fiertel.

IMG_4491

IMG_4492

IMG_4493

en terwijl  de mannen aan het wandelen waren hebben de kinderen zich kennelijk ook goed vermaakt.

IMG_4496 

IMG_4499

Mijnen goeden vriend Jelle heb ik dit weekend niet gezien. Zaterdags zien we mekaar gewoonlijk maar Luca was laat voor het knutselatelier en op zondag vermoed ik dat hij in Rozenaken zat.  Hoe gaat het maatje?

11:32 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amai,dat zag er héél tof uit ! En Feya is echt heel mooi !

Gepost door: Christel | 19-05-08

De commentaren zijn gesloten.