28-04-08

Terug


We zijn terug thuis en blij toe.

Als je ginder bent is het gemis groot, als je terug bent lijkt alles snel gepasseerd te zijn.

Vrijdagvoormiddag afgesloten, groot bezoek gehad in onze meeting van onze CEO, was tof. Goed afgesloten, snel uitgechecked, nog even met de collega's gebabbeld, lunch in de tuin en dan naar de luchthaven.

Het verliep al bij al wel goed. De taxi voor ons 6 leek buitengewoon duur maar soit, we wouden naar binnen. Ik had teveel gewicht (let wel : hier gaat het slechts over de bagage, niet over m'n eigen gewicht) en dus moest ik bij betalen. Nog iets gedronken met een aantal mensen van CCE die ook in de meetings waren en dan het vliegtuig op.

De wereld is klein. Naast mij zat de nieuwe baas van mijn vorige baas. De moeder van Yarno (een kindje uit Luca's klas) zat ook op de vlucht maar dat heb ik maar gezien toen ik afstapte.

 

IMG_8010 (Medium)

Het was een voorspoedige vlucht, snel, zonder al te veel luchtzakken en met toch één film die ik goed vond.

En toen kwam het grote weerzien. Hayet had met de kinderen t-shirts gemaakt die ze aanhaden. Luca liep over van emotie en Feya evenzeer al toonde ze het anders. Eens wat gekalmeerd: waar zijn de cadeautjes. Ik deed alsof het twee kleine balletjes waren : ze waren blij. Ze gingen helemaal door de bol toen ze hun echte cadeaus zagen. Luca een fototoestel en Feya een roze pony en een barbie want dat had ze immers zelf gevraagd. Terug naar huis, wat gaan slapen en dan klaarmaken voor de communie van Taneesha. Nog iets gegeten bij broer en schoonzuske en dan proberen te slapen, niet simpel.

Zondag dan, aperitief voor het communiefeest van Taneesha en dan een heerlijke cote a l'os weesten eten bij Jelle en Francoise. Lekker. Nog even gaan kijken voor een nieuwe eetkamer en nog eens langs bij mammie.

Vandaag, maandag, ben ik nog steeds moe, ik hoop dat het morgen beter gaat want dan zit ik weer vollen bak in Brussel.

Zaterdag nog wat gespeeld met m'n nieuwe lens. Foto's volgen

PS wie foto's van Atlanta en Savannah wil zien kan deze link gebruiken

http://picasaweb.google.com/rdehaene/AtlantaSavannah

17:16 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik kan het me zo al voorstellen hoe dat weerzien moet geweest zijn !!
En had Hayet lekker voor je gekookt ?

Gepost door: els | 28-04-08

De commentaren zijn gesloten.