20-04-08

Stom stom stom en oh zo pijnlijk

Deze morgen na een ietwat flauw ontbijt voor zo'n mooi hotel zijn we vertrokken, eerst eens naar het infocenter van de toeristische dienst en dan beslist toch te voet te gaan.
Heel veel gewandeld in de typische straten en constant van het enorme verschil op tussen arm en rijk. Je streekt bij manier van spreken de straat over en zit ineens in onveiliger buurten. Strange, very ....
Vanwaar de titel? Ik wou kijken hoeveel foto's ik getrokken had, foto's waar ik superfier op was en heb verkeerd gedrukt, alles weg !!!
Soit, niet janken doordoen zeker? We hebben een tochtje op de rivier gemaakt, de kapitein gaf tekst en uitleg maar met een stem en uitspraak, ongelofelijk. Schitterend gewoon.  Op den boot hebben we eventjes met mensen gepraat, uit Namibië als ik me niet vergis die nu in Altanta wonen en voor het weekend naar Savannah gekomen waren. Ik had een foto van hun meisje getrokken, één van de mooiste die ik al ooit getrokken had, WEG. Gelukkig hebben Patrick en Roel nog veel foto's dus ik kan wel wat recuperen maar bon het doet toch pijn.
We moeten den klik maken. Soit, hier alvast toch wat foto's want ik heb achteraf nog eens een toer gedaan om een aantal foto's te kunnen recuperen.
Als iemand een manier weet om undelete te doen op een geheugenkaart?
IMG_7816 (Medium)
IMG_7847 (Medium)
Doordat de verbinding nogal traag is en ik voort moet,blijf ik jullie de foto's schuldig tot morgen of zo. Ze zullen onder deze item komen.

00:20 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

http://www.flashundelete.com/products/undelsd.html

ik heb ook nog een andere data-recovery software maar ik weet niet of dat werkt met SD-kaarten

Gepost door: Chris | 21-04-08

De commentaren zijn gesloten.