19-04-08

Savannah Part I

IMG_7568 (Medium)
Na lang wikken en wegen, praten met Patrick en Roel heb ik me dan toch laten overhalen om niet in Altanta te blijven maar er op uit te trekken en naar Savannah te gaan. Het is iets meer dan 4 uur rijden.
We zijn op tijd vertrokken want de cursus was vroeger gedaan omdat er wel een aantal mensen hun vliegtuig moesten halen. Immers, Altanta city is leeg tijdens het weekend.
Dus op stap, en terwijl je naar Savannah rijdt op de I75 South als ik me niet vergis rijd je langs Altanta.
IMG_7573 (Medium)
Altijd recht'n deure zoen ze zeeen.
Toch een gestopt voor wat GAS.
IMG_7577 (Medium)
De rit verliep eigenlijk bijzonder goed. Onder ons drie veel gebabbeld. Naarmate we naderden en iemand iets zei over eten en drinken veranderden we van onderwerp want het hongergevoel begon op te komen.
Vrij lang moeten zoeken naar het hotel. En het was een ervaring maar daarover vertel ik later wel meer.
Goed aangekomen in het hotel, mijn reservatie was kennelijk niet doorgekomen maar uiteindelijk dan toch en we konden inchecken. En dan gaan eten. Sushi. Lekker. Voor Patrick (niet op foto) was het de eerste keer and he liked it. Sushi en Sashimi zijn hier echt niet duur.
We waren in vorm en we wouden nog een Saké. Maar dat viel dit tegen zeg, djeeez Louise, niet te drinken.
IMG_7590 (Medium)
We zijn dan nog iets gaan drinken in een pub of hoe het hier ook heet. Kennelijk is het hier springbreak. Ik kan je nu al verzekeren dat mijn dochter tot haar 30ste niet uitgaat. man man man.
Algoed, vandaag gaan we den toerist uithangen en de stad bezoeken. Hier is kennelijk geen strand maar wel een haven of zoiets dus nog eens kijken wat we willen doen. Voor vandaag voorspellen ze niet echt denderend weer maar morgen zou het vollop zon moeten zijn.
Tot later. Hopelijk genieten jullie van het reisverslag.

13:53 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

et sa travaille duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurment!

Gepost door: Dehaentjes | 19-04-08

Ik ben al benieuwd naar part II !!!!!!!!!!!
Come on !

Gepost door: els | 21-04-08

De commentaren zijn gesloten.