16-04-08

Dag 4 (Part 1)

Gisteren was wel een lastige dag. Ik probeer alles aan te passen voor die extra week maar het is een gedoe om overal groen licht te krijgen ook al hebben net zij me gezegd te blijven. Soit, we komen er wel uit.
Gisterenavond zijn we dan naar Lennox Square geweest, de chique buurt zo dunkt me, misschien ging ik gewoon af op de ferrari's, Bentley's en andere wagens die daar stonden.
Foto's heb ik niet meer gemaakt. Ik moet echt wel eens een deftige cameratas halen. We zijn Italiaans gaan eten met 4 en het was lekker.
Deze morgen al een groot deel van m'n mails behandeld in het hotel waarvan een paar met groot ongenoegen. Hoe mensen soms dingen naar hun hand kunnen zetten is ongelofelijk. Soit, wie mij kent weet dat ik zelden om een antwoord verlegen zit en dus komt ook dat wel terug op z'n plooi.
Vanavond hoop ik wat foto's te trekken om nog eens iets te laten zien hoe het hier is maar ik beloof niets want we hebben Happy Hour met het team en ik verwacht nog wat mensen uit Europa.
Vandaag de hele dag training en zo ook voor de rest van de week. Het programma komt eigenlijk overeen met de normale 5 dagen training die ik 2 jaar geleden al gehad heb voor de vorige versie van SAP HR. Benieuwd hoe ze dat gaan flikken.
Missschien dan toch een foto. Genomen gisterenmorgen vanuit mijn kamer. Niet vet maar bon voor zij die enkel naar de prentjes kijken ging dit dan toch maar kaal zijn. Je ziet jammer genoeg het raam maar ik vond met die lange sluitertijd dat de slinger van licht wel tof is.
IMG_7532 (Medium)

13:10 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tof om zo een beetje te kunnen meekijken !!!

Gepost door: els | 16-04-08

De commentaren zijn gesloten.