15-04-08

Dag twee : hmmm

Dag twee.

Heel vroeg wakker deze morgen (lees maandagmorgen). Ach ja, de één gaat er beter mee om dan de ander. Vroeg begonnen half gewonnen? De ochtend heeft goud in de mond? Vroege vogels.... etc etc.

We waren vroeg op kantoor, binnengeraken was niet vanzelfsprekend want er was nog niemand van het team en we hadden nog geen badges.

Om 8 uur dan meeting tot 11 over het nieuwe project. Interessant, wel wat vragen maar dat zullen we moeten afwachten.

Ik ben vandaag tal van mensen uit verschillende teams gaan opzoeken. Het is altijd leuk een gezicht op een naam te kunnen plakken. En het was ook wel leuk een aantal mensen terug te zien.

Eigenlijk verlies je voor je dagelijks werk verschrikkelijk veel tijd. Mensen willen je contacteren maar moeten daar eigenlijk voor wachten tot 's namiddags. Bijvoorbeeld vandaag was de meeting pas gedaan om 5 pm CET

Na het werk zijn we naar Best Buy gereden en heb ik na lang wikken en wegen een canon 100 macro lens gekocht. Zwaar ding. Nu er nog mee leren werken !!

Goed, het is nu 11 uur en ik ga een slaapke doen en dit in de hoop dat ik nu snel over het tijdsverschil heen zal zijn.

Ik mis mijn boelekes en mijn vrouwke maar het moet kennelijk zijn. En ja, het verdict is gevallen : er komt nog een week bij. Met workshops van om en bij 11 uur per dag.

Voor wie Hayetteke kennen, niet vergeten dat 21 april een speciale dag is, en ja, ik weet het, ik zal er niet zijn dienen dag. Boehoe.

Schaapvel.

Ah ja, foto's. Het was laat toen we vertrokken van het werk. Toch een paar foto's van een 'schaakspelgebouw' of liever twee, het restaurant waar we lekker gegeten hebben : The Cheesecake factory en een eerste macro oefening.

IMG_7501 (Medium)

 IMG_7510 (Medium)

IMG_7511 (Medium)
 

 IMG_7509 (Medium)

PS De kadootjes die miss Feya gevraagd heeft heb ik al gekocht, de anderen moeten nog volgen.

Soit, ik gaan slapen. Tot straks.

05:07 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Als je ooit eens een cadootje voor Els nodig hebt...ik heb een goede tip voor je hihi

Gepost door: Christel | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.