14-04-08

Op weg


Het is me weer al een drukte geweest. Ben zelfs al dagen niet meer komen kijken wie reacties gelaten heeft op m'n blog. En moet vaststellen dat we bijna aan de 10.000 zitten wauw.

Deze week (so far) zit ik in Atlanta voor het werk. Een aantal meetings, trainings etc.

Zondagmorgen vertrokken, met een heel klein hartje. Niet omdat ik zo ver moest vliegen of omdat ik schrik heb maar wel omdat ik m'n lieve gezinnetje al minstens voor een week thuis moet laten.

De vlucht op zich was goed. Even wat bumpjes bij het opstijgen maar voor de rest een mooie vlucht. We zijn over Canada gevlogen.

IMG_7500 (Medium)

Ik heb een boek gekocht 's morgens in een opwelling eigenlijk omdnat ik den Humo niet vond: Mannen Van God, het tweede deel door Bart Demyttenaere.Het boek is geschreven door iemand die niet meer zeker is van zijn geloof en verschillende personen binnen de Kerk interviewd naar hun belevenis van het geloof, zoals een diaken, een priester, een seminarist etc.

Het boek is bijna uit, op het laatste hoofdstuk na. Ik ben blij dat ik het gekocht en gelezen heb. Er worden heel veel facetten naar voorgebracht, oude mythes doorbroken. Echt een aanrader.

De vlucht was dus goed maar dan de landing. Hobbelig, steil naar beneden, zwaaien met de vleugels, hmmm, maar de landing zelf was ok. En dan kwam mijn Calvari tocht. Meer dan 2 1/2 uur om de luchthaven te verlaten. Man man ma!!!

Er waren nog een paar andere collega's mee dus dat je al eens kan praten terwijl je wacht is wel tof. Een lift gekregen naar het hotel, samen iets gaan drinken en dan bij Macciano's iets weesten eten. Lekker ravioli. Je moet wel weten dat het ondertussen al 2.30 am was voor mij Belgische tijd. Je zou vermoeden dat ik dan 12 uur zou slapen, maar neen hoor bibi zit hier om 4.30 's morgens een blog te updaten.

Soit, ik ga proberen om foto's te trekken wanneer daar hopelijk een mogelijkheid voor is en mijn blog deze week dagelijks te updaten. Tot later.

 

11:07 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ha moatje, lang geleden, cool dat ge weer wat op uwe blog hebt geplaatst
maak maar foto's van ginder en posten :-)

Gepost door: Chris | 14-04-08

Vandaar die stilte !
Veel shopfun !

Gepost door: els | 14-04-08

Die vleugel komt mij bekend voor :-)
Wij zijn toen we naar New York gingen ook over Canada gevlogen,prachtig uitzicht wel.

Gepost door: Christel | 14-04-08

De commentaren zijn gesloten.