24-03-08

Zalig PasenDit jaar gingen we voor Pasen terug naar Koksijde. Luca zat sinds vrijdagavond in Oostende bij zijn meter en Feya was zaterdagavond al vertrokken met opa en oma naar Koksijde.

Het deed ons raar zonder de kinderen te zijn. Maar bon we gingen snel naar de zee rijden om onze kindjes terug te zien. Mammie ging mee want ze wou het nieuwe interieur van Zakia wel eens zien. Ontbeten bij mammie en dan op weg naar zee. Het verkeer viel goed mee.

Eerst snel even langs bij pa en ma. Mammie afgezet en dan naar de paasmis in die prachtige kerk van Koksijde. Hele mooie dienst, mooie diepzinnige en actuele preek en heel heel veel volk.

Lekker gegeten bij pa en ma. Mama en de kindjes hebben gerust maar ik wou een paar foto's trekken. 

 

 

IMG_7237 (Medium)

 Iemand enig idee wat dit zijn?

IMG_7236 (Medium)

IMG_7250 (Medium)

 

IMG_7264 (Medium)

 

IMG_7266 (Medium)

IMG_7272 (Medium)

Na de siesta en koffie zijn we dan naar Nieuwpoort vertrokken voor een grote verrassing voor Luca en Feya. Els, Geert, Eden en Arwen waren daar namelijk. Kinderen heel blij dat ze hun vriendjes terugzagen en waren waren ook in opperste stemming want het was al (te) lang geleden.

Leuk ploeteren in het zwembad met de kindjes. Ze hebben zich uitermate vermaakt. Nog wat bijgebabbeld bij een lekkere pint of Coca Cola en dan terug naar Koksijde. Van Koksijde dan naar Oostende om mammie te gaan oppikken en dan de lange weg terug naar huis want het begon te sneeuwen. Ik was moe, en de weg was lang en wit. We zijn er geraakt maar er waren plaatsen zoals op 1.5km van ons huis waar je geen steek voor ogen zag. Het was een hele fijne dag vol symboliek, lekker eten, gezellig weerzien, plezier en spanning.

De foto van het pad zal wat moeten wachten want met de laagje sneeuw dat er op ligt zie je niet veel.

08:21 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bruno Miss-You's Blogging Hallo Reinout, de bovenste foto is alvast zeewier. Hmmm.. Koken, lichtjes laten stoven en dan en serveren op een bedje van zeezout..eh.

Gepost door: Bruno | 24-03-08

Zalig pasen, het zag d'r wel uitwaai weer uit aan zee.

Gepost door: Wendy | 24-03-08

Multinational Moet ge nu werkelijk de naam van dat frisdrankmerk vermelden in je stukjes ??

Gepost door: Eierfeest | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.