22-03-08

Ja ja 't is lang geleden

Het was nu wel al een tijdje geleden dat ik iets op den blog gezet heb. Maar daar zijn we dan.

Op het werk is het een drukte van jewelste geweest, maar vond het ook wel leuk want het werk is gedaan, de juiste cont(r)acten zijn gelegd en mijn project zit er bijna op. Op naar het volgende zeker?

Gisteren zijn we gaan eten in Doornik : Japans. We zaten aan de kookplaat en werden getrakteerd om heel wat hak, zwaai en kunstwerk. Het was lekker, leuk en aangenaam en we zaten in goed gezelschap van Jelle & Francoise. Luca was mee met zijn meter naar Oostende en Feya ging bij oma en opa slapen. Goed gegeten, (te) goed gedronken en dan nog eens ontspanning in de jacussi bij Jelle en Francoise die eindelijk hersteld was, wat hebben ze daar lang op moeten wachten.

Deze morgen vroeg uit de veren. Om 6 uur goot het nog van de regen dus ik zag mijn parking letterlijk in het water vallen. Maar wonder boven wonder (het is dan ook Pasen) hadden we ook dit keer weer geluk en bleef het droog vanaf 7.30. Eli is geweest, en heeft al een stuk van het zand effen getrokken zodat mijn kiezeltjes ook konden komen. 7.5 ton. Yihaa.

Samen met Hayet de tapijten gelegd (nidagravel) en toen de kiezeltjes er waren zijn we de paadjes beginnen opvullen. Ik vind het mooi en vooral tof dat je op keizeltjes loopt zonder er in te zakken. Wijs ! Hopelijk hebben we binnenkort nog eens een dag droog weer zodat we het kunnen afwerken.

Foto's volgen in het vervolg.

13:43 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

JOYEUSES PAQUES

Ronny,Veronique et Jérôme

Gepost door: Ronny et Vero | 22-03-08

De commentaren zijn gesloten.