10-03-08

Een beetje ongerust

Vandaag ging ik al met een vrij klein hartje werken. Veel meetings, teveel, sommige overlapten mekaar.

Uitgenodigd om mee iets te gaan eten met het payroll team. Tof, echt gewaardeerd. Nog eens gelukkige 40ste aan Bruno. Was heel tof, aangenaam en lekker.

En dan zoals ik al zei de ene meeting na de andere. Trachten begrijpen, antwoorden op tijd en stond want aan de telefoon terwijl ik aan het sametimen (lees chatten) was met de States was geen sinecure. En dan telefoon van het thuisfront: pfff, als je je als niet al te best voelt de hele dag met een voorgevoel ... De hond was weer weggelopen. Pfff, den ezel. Ik geef het toe, voor hem wordt het ook tijd dat die werken gedaan zijn en dat het wat beter weer wordt zodat we kunnen gaan wandelen. Soit, hij is veilig en wel thuis. Maar deze keer weet ik niet langswaar hij ontsnapt is, ik heb er het raden naar. Dank u broer om hem thuis te brengen.

Ik had foto's beloofd maar met al dat gedoe heb ik er geen getrokken. Om jullie niet helemaa zonder foto's te laten zitten toch een voorproefje

IMG_6941 (Medium)IMG_6946 (Medium)

IMG_6957 (Medium)


IMG_7183 (Medium)

 

21:13 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ziet er al mooi uit
eens afgewerkt zal het super zijn

wat de hond betreft... leg hem desnoods aan de ketting (een dikke!) want op een dag kan het misschien te laat zijn met die snelle steenweg voor jullie deur

Gepost door: Chris | 11-03-08

Dat beloofd heel mooi te worden !

Gepost door: Christel | 11-03-08

Bruno Miss-You's blogging We werken schieten goed op! Ik heb ook goesting om er hier in te vliegen buiten maar het zal met die natte sneeuw vandaag waarschijnlijk voor een andere dag zijn.

Gepost door: Bruno | 24-03-08

De commentaren zijn gesloten.