25-02-08

BBQ


Het beloofde weer goed weer te worden dit weekend en dat is altijd leuk om horen en zoals steeds zat het weekend (te) vol.

Vrijdagavond gingen we eten ter gelegenheid van de verjaardag van Bes. Doornik blijkt voor deze kant van de familie een trekpleister en daar zijn we dan ook naartoe geweest. Het menu : Japans.

Heel lekker, niet te duur en mooie animatie van de kok. Potjes en flesjes vlogen de lucht in. Tof. Wat mij vooral opviel was de snelheid waarmee de maaltijd klaar was, al waren de noedels dan wel al op voorhand gekookt of course.Na de maaltijd nog eens naar de Ierse pub in Doornik, een echte aanrader. O'Mally's als ik me niet vergis.

Het was laat en er stond veel op het programma op zaterdag dus vroeg uit de veren en beginnen werken in de tuin. De parking was niet voor dit weekend (jammer) maar er is werk genoeg dus zijn we er maar ingevlogen. De boord rondom de gravier moest nog afgewerkt worden en ik wou iets doen met die betonklinkers die er nog lagen. Kippenhok ververst, wat boodschappen, snel koken, het ging vooruit.

In de namiddag moesten we dan op bezoek bij Bruno en Wendi. Heel tof. Leuk weerzien, warme ontvangst en de kinderen hebben zich uitermate vermaakt.

Zondag dan, Hayet de grote kuis en ik nog wat verder werken in de tuin en dan een heerlijke côte a l'os gaan eten bij Jelle en Francoise. Onze eerst bbq zowaar dit jaar.

 Nog wat nagenoten in het heerlijk zonnetje op het terras en dan was het al weer aan de volgende stop. De meter van Feya, Bes, een gelukkige verjaardag gaan wensen. En dan naar huis, want de kindjes waren moe en zij niet alleen, nog rap het bad in, melk en honing, verhaaltje en oogjes toe....(de kindjes bedoel ik dan, kwestie van verwarring te vermijden)

Nog een paar foto's van het resultaat van onze werken en nog wat geëxperimenteer. Groeten !IMG_6745 (Small)

IMG_6747 (Small)

IMG_6759 (Small)

IMG_6716 (Small)


 IMG_6778 (Small)

IMG_6779 (Small)En dan de experimenten.

IMG_6708 (Small)
en

IMG_6775 (Small)

IMG_6777 (Small)

 

 

08:44 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hmmmmm....je doet me watertanden !

Prettige maandag nog !

Gepost door: Christel | 25-02-08

Ja, 't weer zag er goed uit ..vanachter de raam.
Hier alleen maar zieken.
Eden en Geert griep.
Ikke nog veel pijn...

Gepost door: els | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.