17-02-08

Grote werken
Ook dit weekend stonden grote werken op het programma : afwerken achteraan aan het terras, extra gravier gaan halen, plankjes zagen, de roofing wat repareren maar ook de grote graafwerken.

Ik was ronduit verrast hoeveel aarde er wel uit ging komen. Gelukkig had ik al snel iemand te pakken die die goede aarde goed kon gebruiken en over en weer wou rijden. Merci maatje.

Ik was ook aangenaam verrast over de precisie met dewelke mijn kraanman alles perfact uit aan het meten was en hoe alles afgewerkt heeft.

Als bonus, want het was niet verwacht, was hij nog zo vriendelijk om ook mijn zware blauwe stenen uit de grond te halen zodat ik ze 'maar' terug elders in de grond te steken heb. Dat spaart me een hoop rugzeer alsook massa's tijd uit.

We zijn er dus nu klaar voor : de eigenlijke aanleg van de parking kan beginnen. Nu nog hopen op nog een paar weekends met goed weer.

All work and no play is ook niet altijd leuk. Zaterdagavond nog naar Oostende vertrokken voor een hele gezellige avond met Hayet's zussen,hiel wijs. Fruits de Mer gegeten, echt gesmuld. Daarna nog naar Koksijde op logement bij pa en ma. Lekker gewandeld op het strand en op de middag kwamen Jeroen en Pascale er ook aan. Goed gegeten, alweer wat ronder, en dan terug naar huis want de kindjes waren op. Vol weekend maar heel leuk.

Het zal heel vroeg slapen worden vanavond want morgen is het terug vollen bak werken op het werk.

Hopelijk genieten jullie van de foto's.

Eerst nog eens een foto van het terras uit bovenaanzicht. Wel nog voor het afwerken

IMG_6390 (Medium)

De tuin, hoe ie was

IMG_6386 (Medium)

En hoe ie er nu bij ligt. Hopelijk komt m'n gazon dit te boven. Daar we gisteren weinig tijd hadden om nog foto's te trekken volgen er nog wel foto's. Hier alvast ook een foto van ons deurtje

IMG_6389 (Medium)

En dan beginnen graven. Kijk trouwens hierboven ook eens naar mijn rechthoekige bak in de achtergrond met de blauwe stenen.

IMG_6395 (Medium)

IMG_6413 (Medium)

En weet je nog waar die blauwe stenen stonden?

IMG_6409 (Medium)

Weg zijn ze. En waar liggen ze nu?

IMG_6411 (Medium)

En dan de fun van gisterenavond en vandaag.

IMG_6416 (Medium)

Er werd gedanst, gelachen, gezonden, maar Steve had vooraleerst gezorgd voor heel heel lekker eten...

 

IMG_6448 (Medium)

en dan vandaag lekker wandelen in de zon op het strand

IMG_6574 (Medium)
IMG_6588 (Medium)IMG_6585 (Medium)
En de kinderen hadden het echt wel naar hun zin

IMG_6609 (Medium)

Thuisgekomen in good old Ronse, de leiband genomen en samen met Choco een leuk wandeling gemaakt door de velden.

Wat ik bijna vergat. Er zijn twee grote bomen geveld die steeds vol met vogels zaten. Ik snap wel dat ze wegmoesten want het gevaar voor de nieuwbouw die ze aan het zetten zijn was te groot bij stormweer.

IMG_6407 (Medium)

Prettige avond/dag gewenst. Tot later.

19:53 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Door dat fantastische "plannen"knopje heb je er vast niks van gemerkt, maar ik ben een weekje afwezig geweest in blogland. Vandaag lukt het me al om vanuit mijn knus bedje wat blogjes bij te lezen. Alleen het typen is wat moeilijk in lighouding....;-)).

Gepost door: els | 18-02-08

Ziet er goed uit!Veel succes met het vervolg.

Gepost door: Ronny et Vero | 18-02-08

De commentaren zijn gesloten.