10-02-08

And the score is...

Man man man,

 Wat een weekend weer. Vol met werk maar eveneens ontspanning.

Gisteren hebben we hard gewerkt. Alvast heel veel dank aan broer en aan neefke Tony voor de helpende handen. Ook Nicolas was even van de partij.

Het was hard labeur. Stenen van meer dan 100 kilo versleuren, 2 kubiek stabilisé opgooien, putten graven, slijpen, schuren, gaten graven, met beton slepen en trachten kalm te blijven onder de stress. Exciting.

IMG_6256 (Medium)

IMG_6259 (Medium)

IMG_6265 (Medium)

 De kinderen hebben ons wat moeten missen want we hadden het druk maar we hebben toch wel goed voor hen gezorgd. We zijn vandaag bij Jeroen en Pascale gaan eten met pa en ma. Het was HEERLIJK. Lekker elk zijn wokje bereiden.  (Dank je wel Jeroen en Pascale voor de fantatische maaltijd, de lekkere wijn, dank je wel Michiel voor de toastjes....) Het was echt tof met pa, ma, Jeroen en Pascale en de kinderen. Ik heb genoten.

En de kinderen hadden het ook reuze naar hun zin

IMG_6284 (Medium)

IMG_6289 (Medium)

IMG_6293 (Medium)

IMG_6300 (Medium)

 

Ik moet eigenlijk nog zo veel zeggen, zoals het feit dat we deze avond nog eens terug naar den Hotond zijn geweest (zien Flickr) zoals het feit dat we Jelle en Francoise terugvonden na een week skiverlof (het was leuk, ontspannend en een leuk weerzien), en nog zoveel toffe foto's... maar het is laat en morgen start een volle week dus.... het zal moeten wachten. Ik wil toch wel deze twee foto's meegeven die ik persoonlijk super vind en met jullie wil delen, tot later.

Ah ja, alvorens de foto's toch volgende info. Volgende week in principe wordt alles uitgegraven voor de parking dus vrijwilligers om borduren te zetten mogen zich aanmelden.....

IMG_6357 (Medium)

IMG_6323 (Medium)

En als laatste een foto getrokken door papa en Luca van de Klijpetoren doorheen een olijfboom, of hoe twee aparte items mekaar toch vinden

IMG_6365 (Medium)

 Oeps, ik heb hier nog geen foto's van het terras gezet.

IMG_6277 (Medium)

 

IMG_6280 (Medium)

 

IMG_6279 (Medium)

 

Foto's van het nieuwe hekje volgen.

23:14 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Waw zeg, chapeau voor al het harde werk!! Ik zei nog tegen Gerrit dit weekend dat jullie waarschijnlijk wel zouden verder werken met het mooie weer en voila ik had gelijk :-)
Wij daarentegen hebben genoten van het prachtige weer!
Groetjes aan Hayet en de kindjes!

Gepost door: Carinne en Gerrit | 11-02-08

Godverdekke dat ziet echt goed uit een beetje geduld en alles komt in orde, moet dringend nog eens passeren daar in Ronse :)

Have a good one

Gepost door: Dries H. | 11-02-08

Chapeau moateke, azo werken, met de familie bezig zijn EN uwen blog updaten! Ge moet het maar doen!

Sjiek terras, als ge zo verder doet kunt ge uw eigen horeca-zaak beginnen ;-)

Gepost door: Chris | 12-02-08

De commentaren zijn gesloten.