27-01-08

VorderingenHoewel het een zeer drukke week geweest was vol, soms heel onverwachte, 'opportuniteiten' wou ik met het goede weer dat voorspeld was dit weekend aan de slag gaan.

 Mooi aan Jelle gevraagd of hij met een groot plezier wou doen en samen met mij om witte gravier wou gaan want de remorque van ons pa is echt wel te klein en ik had wel wat nodig. (Iets van een 2 ton?). Soit, dankzij Jelle den boel thuis gekregen en dan beginnen uitscheppen. Ik heb nog geen foto's getrokken maar het begint er al een stuk afgewerkter uit te zijn. Een 30-tal m² in witte gravier naast het terras met in het midden onze vijgenboom is echt mooi. Afgrenzing moet er nog in als ook beplanting rondom maar het eerste resultaat is er al en ik weet nu al dat me dat heel wat onderhoud gaat sparen  in de komende maanden.

's namiddags nog om een pallet betonstenen geweest alsook zakken en zakken zand en cement. Mijn rugje zal moeten recuperen. Maar al bij al, een mooie, aangename productieve dag in de tuin met toch een merkelijk verschil.

Ik vond het ook wreed wijs dat ik nog eens met mijn madamke samen in de tuin gewerkt heb. Echt van genoten.

Nu is het de beurt aan de rest van het terras en/of trap. Deze week bestellen we de stenen en hopelijk kunnen de muurtjes nog opgemetst worden volgend weekend. Ook het nieuwe poortje zal hopelijk deze week besteld worden. Met een beetje geluk is de achterkant van het huis met uitzondering van een paar details dan af, proper en vrij onderhoudsvrij en wordt hopelijk een leuke zomer op dat terras.

Nog heel wat plannen, nog heel veel te doen maar het heeft me een kleine push gegeven om ermee voort te doen.

Eigenlijk wou ik vandaag al beginnen metsen maar dat zat er dan toch niet in. Als alternatief hebben we dan eens GROTE kuis gehouden in de speelkamer. Veel, veel is weg, mooi gesorteerd voor diverse doelen en we kunnen nu weer binnen in de speelkamer, goed werk dus.

We vonden dan ook dat het deze namiddag tijd was om eens te gaan wandelen. Dit keer op den Kluis.

IMG_6136 (Medium)

 

IMG_6143 (Medium)

Wandelen op bomen, klauteren op stenen waar hij nog met Eden op geklautered had (was ook het eerste wat hij zei) en spelletjes spelen

IMG_6157 (Medium)

Genieten van het prachtige dak

IMG_6151 (Medium)

hangen aan de takken van de bomen

IMG_6147 (Medium)
 

Of een beer uitbeelden

IMG_6156 (Medium)

En dan een lekkere warme chocomelk gaan drinken met twee pannekoeken (ze waren volgens mij vers gemaakt) maar eerst nog even spelen en ook mama vond het leuk

IMG_6170 (Medium)

 

IMG_6168 (Medium)

en dan nog eens door het bos met Francesca, Wim en Julie, nog een drankje en de zon ging onder. Tijd om naar huis te gaan.

IMG_6171 (Medium)

20:56 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat ! Hard gewerkt !

En goh,ook al pannenkoeken...k'mag eigenlijk niet klagen,want heb er vandaag ook gegeten hihi

Gepost door: Christel | 27-01-08

En nu een mooie warme zomer !!

Hier was het afgelopen week wat stillekes...

Gepost door: els | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.