24-01-08

Op stap


Deze middag gingen we nog eens een frisse neus halen; Zelfs als het bijtend koud is of miezerig proberen we toch ons stapje buiten te doen. Ik denk dat sommigen het petanque wat beu geworden waren (snap niet waarom eigenlijk) en daarom gaan we nu af en toe op stap onder de middag. Hoewel ik het vroeger nooit gedacht had blijkt er veel te zien te zijn rondom het werk zoals een natuurpark. Soms gaan we gewoon eens 'strollen' in de electronicawinkels zoals de Mediamarkt of gaan we eens naar DIY gereedschap zien.
Deze middag stond een wandeling langs het kanaal op het programma. Langs de weg vinden we ook een riviertje dat in het kanaal terechtkomt en daar vlakbij staat volgend voorwerp. Wij hebben voorlopig het raden naar wat het is. Weet iemand het?
01 (Large)
Ik denk dat de onderstaande foto een voorwerp is dat de afstand tot het water meet en afhankelijk hiervan een soort van dam/sluis regelt
03 (Large)

We zijn dan nog verdergewandeld langs het kanaal om daar een groot gebouw te zien waar wel geen dak op ligt. Ik zou graag weten waarvoor het gebouwd gediend heeft vroeger. Vandaag blijkt het alvast een oefen terrein te zijn voor graffitti spuiters en waarom niet denk ik dan want er zit best wel heel goed talent tussen
04 (Large)
05 (Large)
06 (Large)
07 (Large)
08 (Large)
09 (Large)
10 (Large)
Links is een hele dikke muur en kennelijk kan je door die tunnel lopen. Het wordt 'stranger' met de minuut
11
Nog een laatste paar mooie graffiti's en weg waren we terug naar het werk
13 (Large)
14 (Large)
Dan en mezelf waren al terug langs het kanaal toen mijn twee andere kopanen de gang nog wat probeerden te verkennen (niet zo eenvoudig zonder zaklamp) toen wij langs het kanaal in de verte een donker figuur wild in het rond zagen dansen met een rond voorwerp in de hand. Toen we z'n vieren terug naar het werk gingen verdween hij in het struikgewas.
Raar, spooky op het randje van griezelig. And so the legend starts.......
Met dank aan de ontdekkingsreizigers alsook onder hen de fotograaf : den Uums

18:00 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.