20-01-08

Grijs
Het was me wat, al die wind en die regen dit weekend. Vrijdag op zaterdag heeft het hier in de streek echt wel heel hard gewaaid 's nachts.

Zaterdagmorgen ben ik Luca en Tibo gaan voeren naar het knutselatelier en is Jelle komen helpen met de betonmolen om de funderingen voor de rest van het terras. Het weer viel op dat moment gelukkig nog vrij goed mee. Nu kan het metsen en hopelijk ook het afwerken van het terras beginnen.

Hayet heeft nu trouwens voor de parking haar zinnen gezet op een systeem van honingraten waar je dan gravier of zo in kapt. Een firma die dit doet ik NIDAGRAVEL. Ervaringen hiermee hoor ik graag.

In de namiddag was Hayet op stap en had ik aan Luca beloofd koekjes met hem te bakken, we hadden immers vormpjes gekocht in Lille (waar we trouwens superlekker Sushi, sashimi etc gegeten hebben in Euralille). De koekjes zijn dan wel lekker, toch was het niet het juiste recept want ze rezen te veel en dus is de vorm weg. Recepten zijn dus van harte welkom.

Zaterdagavond gingen we dan naar het 'New Year Party' van Coca Cola in de AB in Brussel. Het thema voor het eten die avond was Oosters. Er was een sushibar. Wie ons kent weet dat we daar toch wel heel regelmatig stonden aan te schuiven, ergens anders zijn we nauwelijks gaan aanschuiven. Twee dagen na mekaar sushi en er nog niet genoeg van.

Deze morgen toch wel kleine oogjes. Kindjes gaan oppikken en dan na het eten een dutteke. Niet lang want de gastjes wouden wel iets doen. Wij dus naar den Muziekbos. Eens lekker gaan uitwaaien en genieten van het bos waar je dus deze tijd van het jaar dwars kan door zien.

IMG_6080 (Medium)

IMG_6096 (Medium)

IMG_6087 (Medium)

 

IMG_6109 (Medium) 

Deze boom vond ik wel speciaal. Heb de foto snel moeten trekken want er waren auto's achter ons

IMG_6112 (Medium)

 

En dan nog eens naar Joe, eens zien het ginder was. Spelen met Bernard en Isa.

IMG_6117 (Medium)

IMG_6130 (Medium)

Nog eens goed gelachen zoals het hoort

IMG_6114 (Medium)
 

Kindjes ingestapt en wreed laat gaat dat voor ons ook niet worden vanavond denk ik zo.

Kent u deze dame al? Ze had wat allures van een model vind ik zo. Misschien omdat ze weet dat ze naar Desperate Housewives gaat kijken?

IMG_6122 (Medium)

 

Ah ja. Toen we de koekjes bakten vroeg ik aan Luca : 'Moeten er amandelen in?' Waarop Luca mij zeer verbaasd aankeek. Amandelen? Dat zit toch in je keel?

21:20 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

lang geleden! maar jullie zijn goed op dreef!
dus volhouden ,hé!!!

Gepost door: joz. | 20-01-08

Sorcière Hayet,on peut déjà te "booker" pour Halloween 2008 ?

Gepost door: Geert | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.