17-01-08

onder m'n voeten

Ik kreeg vandaag bijna onder mijn voeten dat den blog al sinds dit weekend niet meer ge-update was.

Mijn excuses, ik wist niet dat iemand zich hiervan bewust zou zijn.

Welnu, een paar nieuwtjes dan

- Eén : het is superdruk op het werk. Jaja, indexatie van het loon, officiële verlofdagen, posities delimiteren, vergaderingen ivm het project waarmee we bezig zijn, teammeetings, looooots of fun

- Twee : werken thuis: veel grote plannen, hopelijk komt alles voor mekaar. Vrijwilligers zijn steeds welkom. Wat zijn we van plan dan? Gieten van parking,aanleggen pad van parking en van de straat naar de voordeur, afwerken van het terras, een paar ton gravier of zo naast het terras gooien en de olijfboom in de grond. Betrachting : voor april want dan wil ik groentjes beginnen zaaien en planten. Sponsors zijn ook welkom.

- Drie : vanavond zijn we met Feya naar de huisarts gegaan om haar draadjes uit te doen.  Ze heeft GEEN kik gegeven ! Niets , nada , nothing. Echt fier op haar. BRAVO FEYA.

- Vier : Koopjes. Kennelijk zijn er nu ook superkoopjes in Rijsel. jaja Geert : Lille. (De Coca Cola staat daar ook goed geprijsd, wie drinkt er nu ook dienen **** van een Pepsi ****)

- Vijf : Een nieuw raam. In onzen gang was er nog een raampje met enkel glas. We hebben dat nu onlangs vervangen door een dubbel glas met nieuw rolluik etc. Hopelijk gaat die op termijn ook een stuk schelen qua temperatuur in de gang alsook in den portemonnee.

IMG_5990 (Medium)

en na

 

IMG_6079 (Medium)

Moet wel nog geverfd worden oeuf keurse. 

Dus, veel veranderingen op komst.

Sponsors, helpers gezocht !!!

We nodigen pas uit als de parking, nieuwe ingang en terras af zijn.

Moet er nog zand zijn?

PS Ik heb nu ook een FLICKR account (neen neen geen vuile woorden) waarop ik de foto's die ik echt wel mooi vind ga posten; De link staat links. Neem eens een kijkje als je wilt.

Toedeloe...............

23:10 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Bon, Zaterdag 9 u... gaan we dat funderingske gieten voor onder de trap van uw terras. OK? Ik stel dus voor dat ge alvast 3 zakjes cement (25kg) gaat halen, 3 zakken zand (50kg) gaat halen en we kunnen dat nog op zaterdag een 200kg grind halen. Ijzer heb ik nog wel liggen en water hebt gij wel zeker ;-)
Ah ja... en bier in de frigo ;-)
Tot dan!

Gepost door: Jelle | 18-01-08

Bier ? Cola zekers ;-)).
Raamke ziet er goed uit !!

Gepost door: els | 18-01-08

Tuurlijk hebben we het gezien,we volgen het op de voet hé :-)

Waar en wanneer moeten we zijn om te helpen ?

Groetjes !

Gepost door: Christel | 18-01-08

proper gedaan dat raamke!
jaja, verbouw-plannen, dat kennen we eh? ;-)

'k peins dat ik volgende week ne win4life ga kopen ze!

Gepost door: Chris | 18-01-08

Du bruit dans la Toilette ! Coca Cola bevordert de darmtransit !

Gepost door: Geert | 19-01-08

Onder u voeten gekregen nu ook echt niet hé maar we zijn wel altijd benieuwd naar de avonturen van het afgelopen weekend/week. Mooi raam! Jullie hebben al heel wat mooi werk geleverd in het huis en de tuin! Een dikke duim zou onze Renzo zeggen.

groetjes,

Gepost door: Carinne en Gerrit | 21-01-08

De commentaren zijn gesloten.