07-01-08

Paal

Gisteren mooi weer...
Greppeltje verder uitgegraven door wat beton te gieten een deez dagen voor de uitbouw van het terras tot aan de achterdeur.
We hadden lang getwijfeld over wat we gingen doen : Koksijde, Oostende, Mechelen, Meise, Vieux Berquin waren allemaal opties maar vielen één voor één af omwille van verschillende redenen : te laat, niet thuis, ziek, aan het werken etc. We gingen dan naar Oudenaarde gaan, wandelen in het park en nog eens schaatsen maar toen we bij Jeroen op bezoek waren om mijnen peter gelukkige verjaardag te wensen (onzen Wout) kregen we wel zin om mee te gaan naar de cinema. Immers, we hadden Feya beloofd dat ze K3 en de Kattenprinses mocht zien en onze vorige poging was mislukt omdat de zaal al volzat;
Soit Hayet met Feya naar K3, ik met Luca, mijn broer, Wout en Michiel naar het Gouden Kompas. Heel mooi,maar wat ik niet wist, we zullen nog een paar keer terug moeten gaan voor het vervolg. Iedereen, inclusief Pascale en Els en haar ma komen samen in de inkomhal om terug naar huis te vertrekken. Ons Feya'tje liep leutig rond tot ze ineens met een knal tegen één van de ijzeren poutrels die daar nu staan smakte: Bloed everywhere !! Je zou denken dat ze in die zalen toch voorzien zijn van wat medische kits. Buiten twee bekertjes water en wat compresjes van 5 op 5 was er niets voor handen. Jongens wat een schrik. Luca in alle staten, trachten kalm te blijven en de ernst van de situatie proberen zien doorheen al dat bloed; Soit, kunnen stelpen, de kleine niet buiten westen, niet overgeven en geen wartaal dus toch geriskeerd van naar Ronse te rijden naar de spoed, haar goed wakker gehouden en Luca meegegeven met zijn peter. In de spoed bleek dat het nodige naaiwerk noodzakelijk was en toen begon een lastig uur. Laat ik maar afwerken : ze is nog lang kwaad geweest, en ze heeft tussen ons geslapen. Ze was opgewekt deze morgen, Luca was bekomen van de emotie en wij hebben zeer slecht en weinig geslapen. Hopelijk krijgen we geen klantenkaart op den spoed.

09:35 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dikke kus voor de kleine meid !

Gepost door: els | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.