02-01-08

Van oud naar nieuw

Net zoals vorig jaar hadden we afgesproken om de overgang te vieren met Jelle en Francoise. We gingen het dit jaar trachten eenvoudig te houden teneinde niet al te veel werk te hebben en dat is ook aardig gelukt. De aperitief was zalig en Joe kwam even langs want Nathalie moest werken tot een uur of tien. Het hoofdgerecht was gezellig en Jelle had voor een paar uitstekende wijnen gezorgd.  De tijd racete voorbij. Zeker toen we om het aperitief te laten zakken even wat gesport hadden op de WII. Dat geeft in ieder geval grappige beelden als je naar de spelers kijkt.

IMG_5888 (Small)

IMG_5883 (Medium)

IMG_5890 (Medium)

Zoals ieder jaar werden er cadeautjes uitgewisseld en ik denk dat iedereen heel gelukkig was met wat ze kregen.

IMG_5866 (Medium)

We hadden gehoopt dat ons twee kleine kapoenen zouden willen gaan slapen maar voor een reden die we tot op heden niet snappen willen ze dat niet. Gaan logeren is geen probleem maar gaan slapen terwijl wij er ook blijven is kennelijk geen optie. Soit, at long last zijn ze dan toch willen gaan slapen en hebben we zo eigenlijk de overgang een beetje gemist.

Nog even ontspannen en dan nog een paar leuke spelletjes Speed Jungle. Op het uur stond ineens 4.30 en daar we gisteren dan nog tot bij pa en ma moesten vonden we dat dit een mooi uur was om af te sluiten.

Gisteren uitgeslapen, ontbeten en in de namiddag toch een stapje buiten gezet om een frisse neus te halen. Heel leuk gespeeld in het park.

IMG_5894 (Small)

IMG_5922 (Medium)

IMG_5917 (Medium)

IMG_5926 (Small)

IMG_5938 (Medium)
 

Luca is kennelijk zot van zwanen en de nodige foto's moesten dan ook genomen worden

IMG_5915 (Medium)

Er stond kennelijk ook een kunstwerk in het park

IMG_5959 (Medium)

Vlakbij Joe is er een fotowinkel waar we ieder jaar eens een set foto's laten namen van de kinderen. en ieder jaar belanden wel een paar vergrotingen in de etalage, dit jaar vond ze ze kennelijk echt wel geslaagd. Kijk ook naar de kratten in de achtergrond

IMG_5955 (Medium)

En dan gaan eten bij pa en ma. Heel gezellig en ook daar vloog de tijd voorbij maar we maakten het niet te laat want Hayetje moest vandaag al heel vroeg beginnen, poor thing. Ik begin er morgen weer aan.... Tot later.

 

09:35 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.