13-12-07

Winterprikjes


A lalalalala, het is eigenlijk al wel geweest. Druk, moe, verlangend naar vakantie. De hele week al druk en iedere keer als er iets echt goed gaat is het alsof je de opdoffer al mag verwachten van iets wat ineens happert. Vive les vacances....

Deze week nog wat gekokkereld of hoe je het ook spelt. Twee zaken, een licht slaatje met gemarineerde kalkoennootjes, iets wat je in den Delhaize vindt en jammer genoeg niet in de Colruyt van Ronse waar ze tot mijn grote spijt geen beenhouwerij hebben. Ik kan u verzekeren beste lezer, het was lekker !! Eerst het vlees gemarineerd in een oosters sausje met soja, ketchup, olijfolie, kruiden en wat honing en dan in de wok.

 

IMG_5619 (Medium)

Ik heb gisteren ook die espuma geprobeerd. Gewoon melk en room laten opkoken met daarin heel fijn gesneden gedroogde ham. 10 minuten laten trekken, zeven, en dan daarin 2 blaadjes geweekte gelatine. Laten opstijven in de koelkast... In een spuitzat, in een glas spuiten, daar wat geroosterde hyperkleine stukjes brood op en eventueel lopend eigeel. Luca heeft er een dozijn van opgegeten. Heerlijk. Ga het zondag eens presenteren aan onze gasten, hopelijk vinden ze het lekker. Trouwens het nummer van Delicious van deze maand is heel tof met lekkere gerechten.

In één van de vorige nummers staat een recept met 43, melk en vanile. Voor diegenen die nog moeten komen eten => VRAAG ERNAAR.

Toch nog een woordje voor Manu en Jotka, mochten ze dan blog ooit nog eens bekijken. Jullie plantje doet het goed, heel goed....

 

IMG_5688 (Medium)

 

IMG_5691 (Medium)

 Pieter, een toffe gast die op het ESC werkt (European Support Center), de helpdesk van CCE, had eens geinformeerd naar ons fototoestel. Hij heeft een paar (yeah right) foto's mee getrokken om te zien of het toestel hem beviel.

Jaja, de nostalgie van die goede ouwe helpdesk waar ik 7 jaar en zo graag gewerkt heb. Ik mis het wel, de ambiance, het levendige...

Bijgevoegd een paar foto's van m'n vroegere werkplek. Sorry voor diegene die het lezen maar het ligt naar twee jaar nog op m'n lever, ik verdiende beter toen ik wegging.

IMG_5624 (Medium)

En ons Carinne, altijd goedgezind. Je vindt trouwens een link naar haar blog links

IMG_5621 (Medium)

Tot den volgende

 

20:33 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.