30-11-07

Oudercontact


 Gisteren hadden we oudercontact voor Luca. Algemene bevindingen, heel goed, braaf, kan de opdrachten goed aan maar is snel verstrooid, maar daar werken we wel aan.

 Wat me wel opviel waren twee zaken : hij is niet echt meer geïnteresseerd in puzzels zo blijkt, nochthans toe hij een jaar of 3 was deed hij niet liever. Interesses veranderen zeker? Een tweede zaak was dat we gevraagd hadden wat hij van de Sint wou en hij had wel een paar dingen opgenoemd, alsook K'nex maar niet echt super enthousiasme getoond. Gisteren vertelde de juf dat hij daar ongelofelijk graag mee speelde tijdens het speelmoment en dat je kon zien dat hij ontgoocheld was wanneer hij er niet mee kon spelen. Ik zei hem dat gisterenavond met als antwoord : het is mijn geheimpje; We zullen zien wat de Sint kan doen vermoed ik.

k'nex


 Deze morgen hadden we ook een verrassing; Jelle en Francoise waren al gaan Sintschoppen en hadden Dino kaarten gevonden voor Luca. Het is weer een rage op school, kaarten, allerhande, als het maar kaarten zijn, dino, Pokemon, wagens, kwartetkaarten you name it; Deze morgen heeft Hayet ze hem gegeven, zijn gezicht en de knuffels die we kregen waren hartverwarmend.

 Laatste anekdote : Feya wou niet slapen deze week. Toen ik bij haar op het bed ging zitten lag ze mooi onder haar K3 laken en op haar K3 kussen waar de 3 meisjes op staan. Ik zei haar :'"K3 slaapt ook al hoor Feija'. Waarop ik prompt het antwoord kreeg : "dat is niet waar papa, hun ogen zijn nog open'
Morgen boodschappen doen of moet ik zeggen het lijstje voor de Heilige man gaan afleggen?

 Voor de rest volgt een rustig weekend denk ik. Eens gaan zwemmen met Luca zie ik echt wel zitten en misschien als er niet te veel volk is wil hij wel voor zijn brevet van 50m gaan. Zondagavond komt het oudercomité samen om de nodige voorbereidingen te doen zodat de Sint een leuk pakje aan de kinderen kan geven. Ambiance verzekerd denk ik wel, hopelijk kunnen we van al dat lekkers afblijven.

 Nog een link naar een leuk spelletje, vermoed dat reclame is voor chips, de rest kan ik niet lezen;

  En zo zonder foto's is wel kaal dus laat ik er maar een prentje bijsteken. Van de herfst?

IMG_5195 (Large)


IMG_5201 (Large)
En dan nog deze; Gemakkelijk in het begin maar moeilijker en moeilijker
Have a great weekend.

11:03 Gepost door Reinout in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey , alles ok ??? Geen foto's van paddestoelen ????;-)))
Dan kan hij hier volgende week met de knex spelen. De meisjes zijn er nog ni echt door gebeten.
Is Feya terug helemaal in orde ? Ze is alvast bij de pinken, he ;-))

Gepost door: els | 30-11-07

De commentaren zijn gesloten.